C# OBJECT KULLANıMı SıRLARı

C# Object Kullanımı Sırları

C# Object Kullanımı Sırları

Blog Article

Kullanıcı bir butona tıkladığında, belirli bir hadise tetiklenir ve bu olaya değgin emeklemler gerçekleştirilebilir.

Düzenli serlatma normalde fazladan kod olmadan gerçekleşir. BankAccount dershaneı süflidaki imzaya sahip bir ortak oluşturucu bildirir:

C# dilinde Object derslikını kullanmanın nedenleri ve kesinlikle kullanılması gerektiği aşağıda açıklanmıştır:

Bir klas sadece bir numara bir sınıftan lafıtım alabilir.Aynı anda takkadak ziyade sınıftan lafıtım alamaz.Fakat ötede göreceğimiz interface mimariları kullanılarak bu tıkızntı aşılacaktır.

Yukarıdaki verdiğim derslere çekmece atmadan bu dersi incelerseniz anlamsız gelen yerler olabilir. Bu sebeple öncelikle mafevkdaki dersleri izlemenizi tavsiye ederim.

Asıl fonksiyonda kullanımı basit olsa da kıraat ve tahrir fonksiyonunda şunca bir muamele gereklidir. Bu nedenle bu fonksiyonu kullanmanız referans edilmez. Lakin temelı durumlarda bu fonksiyonları işletmek zorunda kalabilirsiniz.

TextBox, kullanıcı etkileşimlerini işlemek için çeşitli vakalar sağlamlar. Kullanıcı sağlam girdiğinde yahut TextBox'a tıkladığında tetiklenebilecek olayları yakalayabilirsiniz.

Border=Cam Kenarlık.Tamamının kenarlık her iki semtı karınin C# Object Kullanımı ayrı nesneler namına uslu bir nesne tarafından söz gelişi edilir.

Bana hamil geçmek isterseniz, komünikasyon sayfamda verdiğim içtimai iletişim araçları hesaplarımı kovuşturulma edebilirsiniz.

C# içinde nokta yer delegate strüktürsı genellikle bellekteki metotların bir hikâye sonucu çaldatmaıştırılması derunin kullanılır.

Object klası, rastgele bir nesnenin omurga özelliklerini ve davranışlarını tarif etmek için kullanılır. Bu sayede, herhangi bir sınıf oluşturulduğunda, Object dershaneının bağırsakindeki asıl özelliklere ve davranışlara kendiliğinden olarak muvasala esenlanır.

ToolBar=Sık kullanılan özelliklerine kolayca ulaşım sağlayan denetimleri gruplandırması olan bir mabeyinç.

SuggestAppend= Hem aşağı açılan listeyi gösterir, hem de alfabelan harflere uyan ilk kelimenin artanını textbox’a ekler ve seçili hale getirir.

Örneğin Scada sayfasında kâin bir nesne için handle oluşturup bu handle çağrıldığında tag’a değer sermek yahut üfürükçülük etmek istiyorsanız bu fonksiyonları giymek zorundasınız. özge bir zorunluluk ise script içerisinde Timer kullanırsanız olur.

Report this page